Кабачок – скоростигла форма їдальні гарбуза. Рослини його мають кущову форму. В їжу використовують молоді завязі довжиною 15-25 см, коли насіння ще не сформувалися і шкірка не стверділа. Кабачки легко засвоюються організмом. Маючи значну кількість клітковини, вони активізують роботу органів травленн

0
1

За своїми вимогами до умов вирощування кабачок не відрізняється від гарбуза. Сіють його в кінці травня – початку червня сухими або наклюнувшиеся насінням. В лунку кладуть по 2-3 насінини на глибину 4-6 см. з появою першого справжнього листка сходи проріджують, залишаючи одне краще рослина. Лунки розміщують 70х70 див догляд за кабачком такий же, як за огірком, тільки поливати його слід рідше, так як коренева система в нього розвинена добре. Прибирати треба вчасно, коли зав’язі ще невеликі. Якщо запізнитися з прибиранням, то затримується ріст інших зав’язей, знизиться врожай. Закінчують збирання тільки після перших заморозків.

Поділитися в соціальних мережах:

Кабачок – скоростигла форма їдальні гарбуза. Рослини його мають кущову форму. В їжу використовують молоді зав’язі довжиною 15-25 см, коли насіння ще не сформувалися і шкірка не стверділа. Кабачки легко засвоюються організмом. Маючи значну кількість клітковини, вони активізують роботу органів травлення. Страви з кабачка попереджають ожиріння, тому, як і гарбуз, він рекомендується для людей похилого віку.

За своїми вимогами до умов вирощування кабачок не відрізняється від гарбуза. Сіють його в кінці травня – початку червня сухими або наклюнувшиеся насінням. В лунку кладуть по 2-3 насінини на глибину 4-6 см. з появою першого справжнього листка сходи проріджують, залишаючи одне краще рослина. Лунки розміщують 70х70 див догляд за кабачком такий же, як за огірком, тільки поливати його слід рідше, так як коренева система в нього розвинена добре. Прибирати треба вчасно, коли зав’язі ще невеликі. Якщо запізнитися з прибиранням, то затримується ріст інших зав’язей, знизиться врожай. Закінчують збирання тільки після перших заморозків.

Поділитися в соціальних мережах:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here