Потрібно:

0
1

700 грамів аґрусу, 300 г ківі. Для сиропу: 1 кілограм цукру, 1/3 склянки води.

Ягоди перебрати, промити, обсушити і наколоти в декількох місцях. Ківі очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками.

Далі розчинити цукор у воді, в киплячий сироп опустити агрус і ківі. Варити до готовності, помішуючи і прибираючи піну. Незадовго до кінця варіння варення можна покласти кілька молодих листочків вишні.

Зберігати в темному прохолодному місці.

Поділитися в соціальних мережах:

Потрібно:

700 грамів аґрусу, 300 г ківі. Для сиропу: 1 кілограм цукру, 1/3 склянки води.

Ягоди перебрати, промити, обсушити і наколоти в декількох місцях. Ківі очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками.

Далі розчинити цукор у воді, в киплячий сироп опустити агрус і ківі. Варити до готовності, помішуючи і прибираючи піну. Незадовго до кінця варіння варення можна покласти кілька молодих листочків вишні.

Зберігати в темному прохолодному місці.

Поділитися в соціальних мережах:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here