Для шпинату найкраще підійде родючий, добре утримує вологу, грунт. Удобрювати шпинат краще перепрілим гноєм, якщо листя погано ростуть і мають світло-зелений млявий вигляд, значить в грунті недостатньо азоту. На бідній сухому грунті листя шпинату будуть гіркими і дрібними.

0
4

Полив повинен бути частим (2-3 рази в тиждень) і рясним. Не сійте шпинат в суху, відкриту для сонячних променів грунт, так як тепло приводить до збільшення цвітіння. Щоб затінити грунт можна використовувати рослини, що дають тінь (квасоля, горох і т. д).

Сіють шпинат з середини квітня до липня, а в південних широтах з березня до серпня з інтервалом близько трьох тижнів.

Озимий шпинат бажано сіяти в два заходи у вересні, щоб до перших заморозків він дав розетки. Після цього накрийте його від морозів укривним матеріалом, і тоді перший невеликий урожай можна буде зривати вже ранньою весною, а в травні листя шпинату повністю готові! Використовуйте спеціальні озимі сорти (наприклад Жирнолистный).

Готувати шпинат зовсім не складно, спробуйте! Адже це рослина дуже корисно і просто необхідно для здорового харчування.

Поділитися в соціальних мережах:

Для шпинату найкраще підійде родючий, добре утримує вологу, грунт. Удобрювати шпинат краще перепрілим гноєм, якщо листя погано ростуть і мають світло-зелений млявий вигляд, значить в грунті недостатньо азоту. На бідній сухому грунті листя шпинату будуть гіркими і дрібними.

Полив повинен бути частим (2-3 рази в тиждень) і рясним. Не сійте шпинат в суху, відкриту для сонячних променів грунт, так як тепло приводить до збільшення цвітіння. Щоб затінити грунт можна використовувати рослини, що дають тінь (квасоля, горох і т. д).

Сіють шпинат з середини квітня до липня, а в південних широтах з березня до серпня з інтервалом близько трьох тижнів.

Озимий шпинат бажано сіяти в два заходи у вересні, щоб до перших заморозків він дав розетки. Після цього накрийте його від морозів укривним матеріалом, і тоді перший невеликий урожай можна буде зривати вже ранньою весною, а в травні листя шпинату повністю готові! Використовуйте спеціальні озимі сорти (наприклад Жирнолистный).

Готувати шпинат зовсім не складно, спробуйте! Адже це рослина дуже корисно і просто необхідно для здорового харчування.

Поділитися в соціальних мережах:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here